PACT NOTARISSEN :, VAN HAEREN - SZABÓ - VAN DURME <br> Notariskantoor Pact Notarissen

 

PACT NOTARISSEN :

VAN HAEREN - SZABÓ - VAN DURME
Notariskantoor Pact Notarissen

Waar kan de notaris je bij helpen?

17 februari 2022

Ontdek het in onze nieuwe infofiche!

Een huis kopen, een vennootschap oprichten, regelingen treffen over je huwelijk… bij de notaris kom je verschillende keren in je leven. De notaris is niet alleen een gespecialiseerde jurist, maar hij is boven alles een vertrouwenspersoon die mensen onpartijdig begeleidt tijdens de belangrijkste momenten van hun leven. De momenten van intense vreugde, maar ook de momenten die gevuld zijn met verdriet.

Wat zijn die sleutelmomenten waar je beroep kan doen op een notaris? Hoe kan de notaris het verschil uitmaken? Wat kan je allemaal regelen om te anticiperen op de risico’s van het leven? Wij leggen het uit aan de hand van het levensverhaal van Paul, die alles goed geregeld wil zien in zijn leven. 

Bron: Fednot

 
 

Data Protection Officer

Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen. Elke aanvraag omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van het kantoor alsook elke aanvraag in verband met de uitoefening van de rechten van de betrokkenen kan gericht worden aan privacy@belnot.be .